Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Elektrische transpallet Linde T25 – T30

De T25 – T30 pallettrucks van Linde Material Handling zijn ontworpen voor gebruik in krappe opslagruimten met veel bedrijvigheid. Dankzij een smal chassis en innovatieve zwenkwielen is de lasthantering veel gemakkelijker. Door de intu├»tief geplaatste bedieningselementen op de ergonomisch vormgegeven disselkop, kan de bestuurder de pallettruck gemakkelijk met zowel de rechter- als de linkerhand bedienen. De lange, laag gemonteerde dissel houdt de truck op een veilige afstand. In krappe bochten kan de bestuurder nauwkeurig manoeuvreren met kruipsnelheid als de dissel in verticale stand staat. Dit betekent dat zowel de goederen als de truck en andere werknemers goed beschermd zijn. Als de bestuurder de handvat loslaat of van rijrichting verandert, remt de truck automatisch.

De T25 – T30 elektrische transpalletten hebben een lange dissel met een laag montagepunt waardoor de bestuurder voldoende veiligheidsafstand heeft tot de truck. Het lage chassis beschermt ook de voeten van de bestuurder. De pallettruck past automatisch zijn snelheid aan als de dissel gekanteld wordt en de beveiliging voorkomt abrupt remmen. Om te voorkomen dat ladingen wegglijden kan ook een optionele laststeun worden toegevoegd.

  • Lange dissel
  • Kruipsnelheid functie
  • Automatische snelheidsaanpassing
  • Optionele┬áBlueSpot

De bestuurder bedient alle functies via de ergonomische disselkop, die met twee handen te bedienen is. Een knop voor de kruipsnelheidfunctie vergemakkelijkt nauwkeurig werken in krappe ruimten. Daarvoor houdt de bediener de dissel rechtop. Dankzij het gebruiksvriendelijke multifunctionele display is de bestuurder steeds op de hoogte van de actuele status van de truck. De operator kan werkmateriaal zoals handschoenen of verpakkingsfolie opbergen in een ruim opbergvak.

  • Ergonomische disselkop
  • Kruipsnelheid functie
  • Gebruiksvriendelijk multifunctioneel display
  • Ruim opbergvak
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan