Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Elektrische heftruck Linde E20–E35

De Linde E20-E35 is een uitstekend voorbeeld van technische evolutie. Verschillende lagen technologie zijn eenvoudig toegevoegd, zodat deze elektrische truck een technologisch meesterwerk is voor alle soorten van stapelen, laden en lossen van alle mogelijke goederen.

 • Stabiel én wendbaar
 • Configuratie naar wens met maar liefst 5 verschillende uitvoeringen
 • Bovenaan gemonteerde neigcilinders
 • Snelle, soepele bediening met uniek bipedaal-systeem

Een van de belangrijkste veiligheidskenmerken is het goede zicht dat de bestuurder heeft door de slanke mastconstructie, de smalle A-stijl en de verlaagde voorplaat. De dakconstructie biedt ook een grotendeels onbelemmerd zicht naar boven, wat handig is bij het laden en lossen. Het lage zwaartepunt en de hoge stuuras van de heftruck zorgen voor een goede stabiliteit in bochten. Bovendien vermindert de standaard gemonteerde Linde Curve Assist de snelheid al naar gelang de hoek van de bocht. Linde Load Assist, die ook standaard ingebouwd is, helpt ongelukken door vallende lading te voorkomen. Als de lading bij het heffen te ver naar voren kantelt, vermindert het assistentiesysteem de voorwaartse kanteling en de hefsnelheid naar gelang de hefhoogte.

 

 • Optimaal zicht op de last en de omgeving
 • Kantelbeveiliging in bochten met Linde Curve Assist
 • Linde lasthulp voorkomt kantelen door te zware lasten

De cabine van de bestuurder is ruim en de ergonomische stoel biedt een comfortabele werkplek om spanning en uitputting tegen te gaan. Het brede gezichtsveld maakt goed zicht in alle richtingen mogelijk, ook op de lading en de omgeving. Alle belangrijke bedieningselementen zijn binnen handbereik van de bestuurder geplaatst om de lichamelijke belasting te verminderen. Het feit dat het chassis gescheiden is van de stuuras en de mast, evenals een extra elastomeer ringlager om schokken aan de vooras op te vangen, verbetert de rijervaring. Zelfs op oneffen vloeren. Daardoor worden minder trillingen en schokken door de bestuurder gevoeld. Bovendien wordt ook het geluidsniveau, zoals dat veroorzaakt wordt door rammelende vorkwagens of hefkettingen, verminderd. Beide aspecten verminderen de mate van lichamelijke belasting van de bestuurder en verbeteren de werkprestaties.

  • Ruime cabine met optimaal zicht op de lading en de omgeving
  • Ergonomische stoelen met bedieningselementen binnen handbereik
  • Scheiding van werkplek, aandrijving en mast zorgen voor een comfortabeler rijgedrag
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan