Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Diesel / LPG heftruck Linde H50 – H80

Veilig werken en hoge werkprestaties – met de Linde H50 – H80 EVO verbrandingstrucks gaan die twee hand in hand. Deze robuuste trucks zijn bij uitstek geschikt voor zware toepassingen met grote lasten!

Het beschermende bestuurdersdak en het frame vormen één compacte eenheid voor meer veiligheid, terwijl het slanke profiel van de hefmast het zicht van de bestuurder verbetert.

 

Het Linde Protector Frame omringt de bestuurder als een grote beschermende jas, waarbij het dak van de cabine en het frame een enkele, gesloten eenheid vormen. Bovendien zijn de H50 – H80 EVO verbrandingstrucks voorzien van een kantelbeveiliging die het gevaarlijke draaien van de hefmast bij grote lasthoogtes met wel 30 procent vermindert. Er is een stalen rooster op het dak dat verschuift als de bestuurder de mast naar voren of naar achteren kantelt. Zo wordt de bestuurder beschermt tegen vallende lading. Het goede zicht rondom, het grote hefvermogen, de regelbare remwerking en de volledig hydraulische besturing zorgen allemaal voor extra veiligheid.

  • Linde Protector Frame
  • Kantelbeveiliging
  • Goed zicht dankzij slanke hefmast
  • Uitstekende stabiliteit
  • Elektronische eindstanddemping

De H50 – H80 EVO verbrandingstrucks vallen op door hun ergonomische bedieningsconcept in de ruime cabine met veel beenruimte, de doordachte indeling van alle display-instrumenten, de comfortabele stoelen, en de precieze besturing. De dubbele pedaalbediening van Linde verlicht ook de werkprocessen: elk pedaal beweegt de truck zowel voor- als achteruit. En haalt de bestuurder zijn voet van het pedaal, dan gebruikt de truck zijn hydrauliek om te stoppen, zodat remmen niet nodig is. Bovendien spelen de met rubberen lagers ontkoppelde aandrijving en de geveerde cabine beide een belangrijke rol bij het creëren van gezonde werkomstandigheden voor de bestuurder, omdat ze ervoor zorgen dat tijdens het rijden slechts een minimum aan trillingen wordt gevoeld.

  • Linde Load Control
  • Hydrostatische besturing
  • Goed zicht rondom
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan