Questions? Contactez-nous

Gerbeur Linde L14 – L16 R

De L14 – L16 R palletstapelaars kunnen hefhoogtes tot 5,3m bereiken. Dankzij de optionele initiële heffing en overheadbeveiliging zijn ze ook geschikt voor het veilig laden en lossen van vrachtwagens via oprijplaten of brugplaten. Met een compacte breedte van 820 mm is de truck zowel wendbaar als comfortabel. Dankzij een zijdelingse en verhoogde zitpositie hebben de chauffeurs het beste zicht op de lading en hun omgeving. De trucks zijn uitgerust met een krachtige motor van 3 kW en bereiken snelheden tot 10 km/u. In de ECO-stand wordt het energieverbruik met 12 procent verminderd.

Het lichaam van de bestuurder bevindt zich te allen tijde veilig binnen de contour van het chassis. De hoofdbeschermer biedt extra veiligheid tegen vallende lading. Bestuurders krijgen verdere steun van het optionele Linde Load Management systeem. Het meet gegevens zoals de restcapaciteit en waarschuwt de chauffeur wanneer de lading de toegestane limiet bereikt. Een automatisch nivelleringssysteem zorgt er ook voor dat alle wielen voortdurend de grond raken, waardoor het voertuig wordt gestabiliseerd. Voor een veilig gebruik remt de soft landing-functie automatisch de vorken af, zodat de lading heel voorzichtig kan worden neergelaten.

  • Bescherming rondom voor de bestuurder
  • Beschermkap boven het hoofd
  • Optioneel Linde Load Magagement
  • Vorken neerlaten met zachte landingsfunctie

De stoel is 90° gedraaid ten opzichte van de rijrichting en heeft drie onafhankelijke verstelmogelijkheden en geïntegreerde bedieningselementen. Hierdoor kan de bestuurder een optimale positie innemen waarin hij zonder vermoeidheid kan werken. De hoogte van de werkplek van de bestuurder kan door middel van een verstelbaar voetplatform zo worden ingesteld dat hij optimaal staat. Een beklede instaphandgreep zorgt ook voor een gemakkelijke toegang tot het voertuig.

  • Zijdelingse zitpositie
  • Drie individuele stoelinstellingen
  • Verstelbare voetplaat
  • Zachte instapgreep
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires