Questions? Contactez-nous

Gerbeur Linde D10 AP

De dubbele stapelaarLinde D10 AP kan worden gebruikt als meeloop- of meerijtruck, wat flexibiliteit biedt. Bij het verplaatsen van goederen accelereert hij tot maximaal 10 kilometer per uur, terwijl de bestuurder op het volledig zwevende, opklapbare staplatform staat. Dankzij het smalle chassis is de truck bijzonder geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens en voor gebruik in krappe magazijnomgevingen. De dubbeldek stapelaar kan twee pallets tegelijk vervoeren met een totaal gewicht van 2.000 kilogram. Het Linde OptiLift systeem zorgt voor een gemakkelijke pallethantering en maakt volledig proportioneel heffen en dalen mogelijk, waardoor de lading wordt ontzien. Twee opklapbare zijbeschermers houden de bestuurder steeds binnen de contouren van het chassis van de truck. Bovendien zorgen de kruipsnelheid en de automatische remfunctie voor optimale veiligheid en hoge productiviteit.

Het opklapbare staplatform van de D10 AP palletstapelaar fungeert als dodemansknop. Bovendien houden twee opklapbare zijbeschermers de bestuurder binnen de contouren van het chassis van de truck wanneer het platform gebruikt wordt. De truck vermindert automatisch snelheid in bochten en bij het loslaten van de tractiecontrole. Een optionele lastbeschermer voorkomt dat de goederen wegglijden of vallen.

  • Opstaand platform met dodemansknop functie
  • Snelheidsreductie in bochten
  • Optionele laadleuning

De Linde D10 AP stapelaar garandeert efficiënt materiaaltransport dankzij zijn ergonomische ontwerp. Het zwevende sta-platform vermindert schokken en trillingen tijdens het werk. De ergonomische disselkop stelt de bestuurder in staat alle functies handig en intuïtief met de vingertoppen te bedienen. In krappe ruimtes kan de bediener de truck nauwkeurig manoeuvreren in kruipsnelheid. Alle belangrijke werkbenodigdheden, zoals handschoenen en verpakkingsfolie, zijn opgeborgen in een ruim opbergvak. Het multifunctionele display geeft in één oogopslag informatie over de actuele status van de truck.

  • Volledig geveerd platform
  • Ergonomische disselkop
  • Ruim opbergvak
  • Multifunctioneel display
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires