Questions? Contactez-nous

Préparateur de commandes Linde N20 C LoL

De N20 C LoL orderpicker maakt het ergonomisch vullen van twee pallets in slechts één orderverzamelcyclus mogelijk, dankzij de lange laadarmen én de extra hefbare vork. De chauffeur begint eerst met één pallet op de gewenste hoogte, terwijl een tweede pallet optioneel verticaal aan de achterkant van de vork wordt vastgezet met een speciale veiligheidsvoorziening. Zodra de eerste pallet gevuld is, wordt hij op de laadarmen neergelaten en voor de vork langs vervoerd. De tweede pallet kan dan moeiteloos op de vorken worden gezet en geladen worden op een hoogte die gemakkelijk is voor de rug. De N20 C LoL biedt dus een snelle en ergonomische orderverzameling. Daarbij kan de mast rechts en links van de rugleuning bediend worden en kan het voertuig naar het volgende stellingsegment verplaatst worden. Als optie kan het bestuurdersplatform verhoogd worden om af en toe orderverzamelen op het tweede stellingniveau mogelijk te maken. De initiële heffing zorgt ook voor een gemakkelijk transport over oprijplaten en oneffen oppervlakken.

Zowel in bochten als wanneer de vork neergelaten wordt, past het voertuig automatisch zijn snelheid aan. Zo wordt de veiligheid van de bestuurder en de lading vergroot. Bovendien beschikt de N20 C LoL over drie verschillende remsystemen. Deze verhogen de remkracht in verhouding tot het gewicht van de lading en brengen het voertuig tot stilstand zodra het bestuurdersplatform onbezet is. Bovendien remt het voertuig automatisch wanneer de bestuurder de rijschakelaar loslaat. De afgeplatte contouren en afgeronde randen op het bestuurdersplatform minimaliseren het risico nog verder. De N20 C LoL is uitgerust met beschermingen aan beide kanten van het chassis om de voeten te beschermen tegen verwondingen wanneer het voertuig bediend wordt met de voetgangersbediening aan beide kanten van de rugleuning.

  • Automatische snelheidsaanpassing in bochten
  • Lage snelheid met verlaagde vork
  • Drie verschillende remsystemen
  • Afgerond chassis

De N20 C LoL orderverzamelaar is zeer gebruiksvriendelijk. De lage en brede toegang van beide kanten van het voertuig maakt flexibel en snel orderverzamelen aan beide kanten van het rek mogelijk. Voor nog meer gemak bevinden de mastbediening en de bedieningsorganen voor tractie en initiële heffing zich ook aan beide kanten van de rugleuning. Zodra de eerste pallet gevuld is, kan de bestuurder de tweede pallet, die optioneel op de rugleuning van de vork gedragen wordt, gemakkelijk overhevelen naar een hoogte die de rug ontziet. Zowel het Linde stuurwiel als de rugleuning zijn verstelbaar en kunnen individueel aan de bestuurder worden aangepast. Het gedempte platform vermindert trillingen in het bestuurdersplatform, veroorzaakt door het rijden op oneffen terrein.

  • Ruime toegang aan beide kanten
  • Lage instaphoogte
  • Mast- en voetgangersbediening aan beide zijden
  • In hoogte verstelbaar stuur en rugleuning
  • Vermindering van trillingen
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires