Questions? Contactez-nous

Transpallette Linde T20 – T25 R

De T20 R elektrische transpallet vervoert ladingen snel en effectief over langere afstanden en vergroot de productiviteit. Zelfs het laden en lossen van vrachtwagens gaat snel met de T20 R. Dit is te danken aan de 2 kW driefasen motor en de precieze elektrische stuureenheid. De T20 R heeft een ergonomische vormgeving die zorgt voor gerichte, snelle werkprocessen.

De bestuurder kan de stoel aan zijn behoeften aanpassen, alle bedieningselementen moeiteloos bereiken én de rijrichting gemakkelijk veranderen met het dubbele Linde pedaal. De zitpositie is belangrijk om goederen vlot te kunnen vervoeren. De bestuurder zit in een rechte hoek ten opzichte van de rijrichting en heeft een goed zicht rondom. De T20 R pallettruck kan tot maximaal 2.000 kg vervoeren.

De truck heeft drie onafhankelijke remsystemen. Als de chauffeur de dodemansknop loslaat, wordt automatisch een lastafhankelijke rem geactiveerd. Een tweede remsysteem wordt geactiveerd als de bestuurder zijn voet van het rijpedaal haalt. Er is ook een noodschakelaar. Als die ingedrukt wordt, remt de truck ook veilig af.

De T20 R heeft ook een laag zwaartepunt. Een optioneel automatisch nivelleringssysteem houdt hem stabiel op zijn vier wielen. De bestuurder zit altijd beschermd achter een stevig stalen chassis en bevindt zich tijdens het werk altijd binnen het profiel van de truck.

  • Drie onafhankelijke remsystemen
  • Laag zwaartepunt
  • Stevig stalen chassis
  • Automatisch waterpas

Ongeacht of de truck vooruit of achteruit rijdt, de bestuurder heeft altijd goed zicht door de zijdelingse zitpositie en hoeft zich niet te draaien. Hij kan ook gemakkelijk van richting veranderen met het dubbele Linde pedaal.

Het ergonomische ontwerp van de werkplek van de bestuurder speelt een belangrijke rol bij het comfortabel werken. Eén arm ligt op een beklede armsteun. Alle bedieningselementen zijn gemakkelijk bereikbaar. De bestuurder kan de hoogte, diepte, hardheid en helling van de stoel instellen, zodat die perfect aan zijn behoeften aangepast is.

  • Zijdelingse zitpositie
  • Beklede armleuning
  • 4-voudig verstelbare stoel
  • Gemakkelijk toegankelijke bedieningselementen
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires