Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Orderpicker Linde V – Modular

De Linde V modulaire verticale orderverzamelaars bieden de operator een ergonomisch werkgebied en een intuïtieve bediening. Bovendien zijn de gedempte cabines, de lage instaphoogte en de lage leuning bedoeld om vermoeidheid te voorkomen en het orderverzamelen te vergemakkelijken. De hoge hef- en rijsnelheden tot 13 kilometer per uur zorgen ook voor een hoge orderverzameloutput. Linde past de truck aan de individuele orderverzameltaken van de klant aan op basis van een modulair systeem. De verticale orderverzamelaars bereiken verzamelhoogtes tot twaalf meter. Afhankelijk van het model kunnen een hefvermogen aan tot 1.200 kilogram.

De truck kan alleen verplaatst worden als de bestuurder met beide handen de sensoren op de bedieningseenheid aanraakt én de dodemansschakelaar bij de voeten activeert. Dit vermindert het risico van zowel bedieningsfouten als verwondingen. De elektrisch bewaakte zijhekken moeten gesloten zijn voor platformhoogten van 1,2 meter en meer. Zo wordt de veiligheid van de bestuurder gegarandeerd. Een noodklep onder het achterdeksel is gemakkelijk bereikbaar, zelfs in smalle gangpaden. Optionele scanners aan de voor- en achterkant bewaken de route en stoppen de truck als er mensen of hindernissen in de weg staan. De servicemonteur kan algemene rij-, hef-, en daal-eindstops in het trucksysteem bepalen om botsingen met plafonds of muren onmogelijk te maken. De speciaal ontworpen mast maakt een bijzonder goed zicht mogelijk en draagt zo bij tot een veilig gebruik.

 • Driepuntsbediening
 • Elektrisch bewaakte hekjes
 • Noodklep onder achterdeksel
 • Voorinstelbare eindstanden voor rijden, heffen en dalen
 • Uitstekend zicht door de mast

De verticale orderverzamelaars hebben een ergonomisch gevormd bedieningspaneel en een ruime cabine. De bodem van het verende platform is bedekt met een zachte mat, die de trillingen tijdens het bewegen of heffen absorbeert en daardoor vermoeidheid voorkomt. Een lage reling vergemakkelijkt het orderverzamelen. De zijhekken kunnen naar keuze naar buiten kantelen om gemakkelijker bij de stellingen te komen. Er zijn verschillende opbergruimtes en uitrustingsvarianten beschikbaar voor individuele eisen.

  • Ergonomisch bedieningspaneel
  • Grote cabine met afgeronde contouren
  • Geveerde cabine met trillingsdempende mat
  • Lage leuning
  • Veel individuele opbergruimten en uitrustingsvarianten
Request quotation

"*" indicates required fields