Questions? Contact us
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open Whatsapp

Pallet truck Linde MT15

De MT15 elektrische pallettruck komt extra goed tot zijn recht op korte afstanden en veeleisend terrein. Smalle gangpaden, steile hellingen en overvolle laadruimten zijn geen probleem voor deze wendbare alleskunner. De pallettruck is zeer compact gebouwd en kan daarom met gemak manoeuvreren in smalle gangpaden in het magazijn of in winkels. Omdat de pallettruck slechts 180 kg weegt kan hij ook gebruikt worden op tussenverdiepingen. De elektrische aandrijving en hefwerking ontlasten de bestuurder, die nauwelijks kracht hoeft uit te oefenen om lasten tot 1,5 ton te vervoeren. De lange dissel beschermt de bediener, want die houdt automatisch een veilige afstand tot de truck. De MT15 is bijzonder flexibel met de lithium-ion batterij, die tussentijds opladen mogelijk maakt.

De lange, laag gemonteerde dissel, die een voldoende grote veiligheidsafstand tot de truck biedt, dient ter bescherming van de bediener. Het lage chassis voorkomt dat de voeten van de bestuurder door de palettruck geplet worden. Vanaf een topsnelheid van 5 km/u (geladen) of 5,5 km/u (onbeladen) brengt het remsysteem de MT15 effectief tot stilstand, zelfs op hellingen en laadplatforms.

  • Lange dissel voor veiligheidsafstand
  • Laag chassis beschermt voeten
  • Doeltreffende parkeerrem

Alle bedieningselementen op de ergonomische disselkop zijn gemakkelijk met beide handen te bedienen en maken nauwkeurig en comfortabel werken mogelijk. Met de kruipsnelheidsfunctie kan de bediener de disselarm rechtop zetten. Zo kan de compacte pallettruck gemakkelijk door krappe ruimtes gemanoeuvreerd worden. Met de geïntegreerde lader kan de batterij naar behoefte op elk moment worden opgeladen, wat de werktijd verlengt. De MT15 is in slechts twee en een half uur volledig opgeladen.

  • Ergonomische disselkop
  • Kruipsnelheidsfunctie voor meer manoeuvreerbaarheid
  • Ge├»ntegreerde lader maakt tussentijds opladen mogelijk
Request quotation

"*" indicates required fields