Met trots mogen wij vandaag melden dat Van den Dorpe Material Handling per 1 januari 2023 de exclusieve Linde dealer wordt voor Oost- & West-Vlaanderen en Moeskroen.

De samenwerking tussen Linde en Van den Dorpe is niet nieuw. Met meer dan 30 jaar partnership op de teller zijn beide partijen klaar voor een nieuw hoofdstuk waarin ze elkaar versterken.

De material handling wereld evolueert razendsnel. Juist daarom is het voor een dealer zoals wij belangrijk te kunnen werken met de volledige productrange en te vertrouwen op de expertise van een producent als Linde Material Handling
“Wij zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen dat vanzelfsprekend wederkerig is en staan dan ook met het ganse Vdd-team klaar, om alle klanten de service te bieden die ze van ons gewoon zijn” klinkt het enthousiast bij de zaakvoerders Filip en Simon Van den Dorpe.

Mede door dit nieuwe dealership kan Van den Dorpe zich nog meer als vroeg profileren als een aanbieder van totaaloplossingen. Met een productgamma gaande van magazijn toestellen over heftrucks van 1.2 tot 45 ton, tot reachstackers en overslagkranen van 350 ton kunnen wij zo goed als elke klant een oplossing op maat aanbieden.

Het ganse gamma kan worden aangeboden zowel als nieuw, tweedehands of in verhuur, met daaraan gekoppeld de belofte op een ijzersterke service na verkoop.

Ontdek het volledige gamma op onze nieuwe website vdd.be