Vragen? Contacteer ons
+32 (0)475 26 54 62
dignum.bossuyt@vdd.be Open WhatsApp

Elektrische heftruck Linde X20–X35

De Linde X20 – X35 vorkheftrucks  zijn de eerste elektrische vorkheftrucks waarvan de hoge prestaties en robuustheid betekenen dat ze kunnen worden gebruikt als een echt alternatief voor interne verbrandings (IC) heftrucks. Klanten hebben dus absolute keuzevrijheid en kunnen kiezen voor een stil, emissievrij alternatief voor zelfs de meest uitdagende toepassingen!

Het uitgebreide veiligheidsconcept van de X20 – X35 elektrische vorkheftrucks beschermt niet alleen de bestuurder, maar ook voetgangers en de lading. Het slanke mastontwerp, de smalle A-stijl en de verlaagde voorplaat bieden de bestuurder een vrij zicht op de lading en de omgeving. Zelfs bij het laden en lossen op hogere niveaus biedt het dakontwerp de bestuurder een perfect zicht op de lading. Het lage zwaartepunt en de hoge stuuras van de truck zorgen voor een hoge mate van bescherming tegen het risico van kantelen. Bovendien vermindert de Linde Curve Assist, die standaard is gemonteerd, de snelheid van de truck in bochten en voorkomt deze dat de truck kantelt. Als de lading bij het heffen te ver naar voren wordt gekanteld, grijpt de standaard geïntegreerde Linde Load Control automatisch in om de voorwaartse kanteling en de hefsnelheid te verminderen, afhankelijk van de hefhoogte. Deze functie minimaliseert het risico op ongevallen door vallende lading.

  • Rondom zicht vanuit de bestuurderscabine
  • Linde Curve Assist voorkomt kantelen tijdens het draaien
  • Linde Load Control beschermt tegen kantelongevallen

De ruime en comfortabele werkruimte voor de bestuurder en de ergonomische stoeluitvoeringen zorgen voor een optimale werkervaring en gaan spanning en uitputting tegen. Dankzij het grote gezichtsveld kan de bestuurder zowel de lading als de omgeving steeds goed in het oog houden. De heftruckfuncties kunnen met weinig lichamelijke inspanning worden bediend omdat alle centrale bedieningselementen zich in de buurt van de bestuurder bevinden. Zelfs op oneffen vloeren is de rit comfortabel en gelijkmatig. Het chassis is gescheiden van de aandrijfas door een rubberen ringlager en van de mast en de stuuras door extra lagers. Hierdoor voelt de bestuurder aanzienlijk minder trillingen en schokken. Dit vermindert ook het lawaai, waardoor de totale fysieke belasting voor de bestuurder afneemt en het rijvermogen toeneemt.

  • Ruime werkruimte voor de bestuurder met goed zicht rondom
  • Ergonomische stoelvarianten voor persoonlijk comfort
  • Alle bedieningselementen zijn zonder fysieke inspanning bereikbaar
  • Scheiding van chassis, aandrijving en mast om het comfort van de bestuurder te garanderen, zelfs op oneffen vloeren
Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan