Vragen? Contacteer ons
+32 (0)474 05 13 67
cc@heavyhandling.be Open WhatsApp

Container handler

Konecranes biedt lege containerhandlers van 8 tot 11 ton, met enkele of dubbele stapeling, om te voldoen aan elke behoefte voor lege container behandeling. Ze detecteren de lading en passen het hefvermogen aan het gewicht van de lading aan. Ze kunnen 8 containers hoog tillen dankzij de brede mast. Slangen en kabels zijn tot een minimum beperkt om onderhoudskosten te verlagen en uptime te maximaliseren. Slimme heftrucks met hart, deze heftrucks leveren alleen maximaal vermogen wanneer dat nodig is, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd.

Kracht, prestaties en betrouwbaarheid
Konecranes heftrucks zijn gemaakt met zorg, vakmanschap en de nieuwste slimme technologieën. De kracht, prestaties en betrouwbaarheid van elke Konecranes-heftruck zijn gebaseerd op drie dingen die het hart van onze technologie vormen: een sterk chassis, efficiënte lastafhankelijke hydrauliek en intelligente elektronische machinebesturing. We zijn altijd bezig met nieuwe diensten en technologie.

Sterk Box-type chassis
Ons box-type chassis is het sterkste op de markt. Het is gemaakt van vier gelaste stalen platen als een gesloten kokerprofiel. Vergeleken met een conventioneel heftruckchassis, heeft het dubbele torsiestijfheid en hogere sterkte, minder spanningen en spanningen, een hoger hefvermogen zonder verminderingen bij hoge hefhoogtes en sterke kantelbevestigingen in zowel het chassis als de mast.

Bovendien helpt deze structuur bij het onderhoud de motorruimte schoon en helder te houden om vuil- en olieophoping te voorkomen dankzij het vlakke oppervlak, waardoor het risico op brand als gevolg van opgehoopt vet wordt verminderd.

Efficiënte lastafhankelijke hydrauliek
Onze trucks worden geleverd met hydrauliek die de lading kan detecteren en het hefvermogen kan aanpassen aan het gewicht van de lading. De heftruck levert alleen maximaal vermogen als dat echt nodig is, verbruikt minder brandstof en reduceert emissies en geluid.

Onderhoudsintervallen zijn langer (4.000 – 12.000 uur); er is minder slijtage aan componenten, wat allemaal bijdraagt ​​aan een lagere total cost of ownership.

Intelligente elektronische machinebesturing (EMC) & TRUCONNECT monitoring op afstand
Ons Electronic Machine Control-systeem, EMC Master, bewaakt de vitale componenten en functies van de heftruck. De instellingen zijn programmeerbaar om aan uw behoeften aan te passen. Het kan worden gekoppeld aan Konecranes’ TRUCONNECT Remote Monitoring en rapportagesysteem (Basic, Premium, Premium+ abonnementspakketten zijn beschikbaar).

Bovendien verhoogt de CanBus-technologie de betrouwbaarheid van de motor en de transmissie.

De droom van een chauffeur

  • Een ergonomische cabine ontworpen voor de operator met een breed en duidelijk zicht.
  • Technische info op het kleurenscherm met aanraakbediening.
  • Minder geluid en vibraties dankzij de de best geïsoleerde cabine beschikbaar op de markt.
  • Technologie neemt afleiding weg om de operator gefocust te houden.

Konecranes  lege containerhandlers zijn verkrijgbaar in 11 modellen, met hefhoogtes van 3 tot 8 containers hoog, capaciteiten van 8 tot 11 ton, met enkele of dubbele container spreader.

Neem contact voor meer informatie en technische specificaties.

Beladen containers moeten worden verplaatst met de juiste balans tussen efficiëntie en precisie binnen het containeroverslagproces. Konecranes beladen containerheftrucks bieden een hoge totale werksnelheid (heffen + neerlaten + rijsnelheid). De verhouding tussen hefvermogen en grootte en lengte van de truck is de beste in zijn klasse. Onze heavy-duty bovenladers zijn zeer stabiel en toch compact.

Konecranes volle container handlers zijn beschikbaar van 26 tot 45 ton capaciteit en hefhoogtes van 3 tot 6 containers hoog.

Neem contact op voor meer informatie en technische specificaties.

Offerte aanvragen voor dit type

"*" geeft vereiste velden aan