Questions? Contactez-nous

Gerbeur L10 – L12 AS

De elektrische stapelaars L10 – L12 AS heffen snel en flexibel pallets met gesloten onderstel en verschillende soorten kleine containers. Zelfs als ze in smalle gangpaden gebruikt worden. Daartoe hebben de trucks een kleine draaicirkel. De tussenruimte van hun draagarmen kan flexibel worden ingesteld. De L10 AS en L12 AS versnellen vrij met een driefase motor. Een SafetySpeed functie past de snelheid automatisch aan de kantelhoek van de disselboom aan.

De disselkop met alle bedieningselementen omsluit de handen en beschermt ze tegen verwondingen. Het diepgetrokken chassis beschermt ook de voeten van de bestuurder tegen het onder de wagen komen. De disselarm is zeer lang en op een laag punt gemonteerd om de veilige afstand tussen de bediener en de machine zo groot mogelijk te houden. Als de bestuurder de dissel in de bovenste of onderste eindstand beweegt, activeert de voertuigbesturing een elektromagnetische rem. De stevige draagarmen verbeteren de zijdelingse stabiliteit van de truck.

  • De weerstand aan het einde van de slag van de dissel voorkomt onbedoeld, abrupt remmen
  • Lange dissel op een laag punt gemonteerd voor een grote veilige afstand
  • Rondom disselbescherming voor de handen
  • Diepgetrokken onderrand van het chassis beschermt de voeten

Alle bedieningselementen op de dissel zijn ergonomisch geplaatst en vergemakkelijken de bediening met beide handen. Er is ook een kruipsnelheidsknop die de bediener kan activeren wanneer de dissel in verticale stand staat. Dit maakt het manoeuvreren in krappe ruimten aanzienlijk gemakkelijker. De truck past zijn snelheid evenredig aan de stand van de dissel aan. Dit maakt het besturen ervan gemakkelijker.

  • Ergonomisch gevormde disselkop verhoogt het bedieningscomfort
  • Knop voor kruipsnelheid om te manoeuvreren in krappe ruimten
  • Proportionele snelheidsregeling afhankelijk van de stand van de dissel
  • OptiLift en Soft landing-functie voor gevoelig heffen en laten zakken
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires