Questions? Contactez-nous

Transpallette Linde T16 L

De elektrische transpallet Linde T16 L maakt het verplaatsen en af en toe orderverzamelen gemakkelijker. De bediener tilt de pallet tot een comfortabele hoogte en kan dan de goederen neerzetten of laden. Bovendien past de truck de hefhoogte automatisch aan met de optionele AutoLift functie. De laadhoogte voor de bediener blijft dus gelijk, ook als goederen op de pallet gestapeld worden. Een robuuste stalen constructie beschermt de truck tegen beschadiging bij zwaar, continu gebruik. Het lage chassis bedekt de wielen en beschermt de voeten van de bediener. De krachtige driefasenmotor zorgt voor een goede acceleratie, zelfs bij de maximale belasting van 1.600 kg. Op de maximale hefhoogte heeft de truck een restdraagvermogen van 800 kg.

Het lage chassis bedekt de wielen en beschermt de voeten van de bestuurder. De extra lange dissel van de T16 L pallettruck is op een laag punt op de truck gemonteerd. Dit schept een veilige afstand tussen de bestuurder en de pallettruck wanneer die in beweging is. De disselkop biedt extra veiligheid, omdat hij de handen van de bestuurder volledig omsluit. De functie SafetySpeed is als optie verkrijgbaar. Deze past de snelheid aan de stand van de dissel aan – hoe hoger de dissel, hoe langzamer de snelheid. Dit verhoogt de veiligheid in krappe ruimtes.

  • Diepgetrokken chassis voor voetbescherming
  • SafetySpeed functie
  • Dissel met handbescherming
  • Laag disselbevestigingspunt

De orderverzamellift van de T16 L maakt het voor de bediener overbodig bij het laden te knielen of zijn rug te buigen. Er zijn schakelaars aan beide zijden van de truck om deze lift gemakkelijk te bedienen. De truck past zich automatisch aan de orderverzamelaar aan met de optionele AutoLift. De laadhoogte blijft ideaal voor de bediener, zelfs als de goederen hoog op de pallet gestapeld zijn. De T16 L elektrische transpallet heeft diepe opbergvakken die veel handige opbergruimte bieden voor werkmateriaal.

 • Gemakkelijk te bedienen orderverzamellift
 • AutoLift voor automatische aanpassing van de orderverzamelaar
 • Diepe opbergvakken
Demande offre

« * » indique les champs nécessaires